הפועל בנק יהב ירושלים האתר הרשמי | המדריך השלם למנויים

המדריך השלם למנויים

04/10/2023  | חדשות
עדכון לבעלי המנויים לקראת פתיחת העונה

לא תתקיים השנה חלוקת מנויים היות ואנו עוברים למנוי דיגיטלי באפליקציה שלנו (זמינה להורדה לאייפון ולאנדרואיד). ביישומון, תחת חלון ״מנוי חכם״, מכניסים שם משתמש וסיסמה, ויתקבל קוד QR קבוע אשר מהווה תחליף למנוי. שימו לב, לאור העובדה שהברקוד לא משתנה ממשחק למשחק - מומלץ שלא להעביר צילום מסך שלו. מי שיש בידו מנוי פלסטיק שאותו הוא חידש מהעונה שעברה ללא שינוי של שם, תעריף, מקום או בעלים - יוכל להשתמש בו כרגיל. אוהדים אשר מתקשים עם טכנולוגיה או בעלי טלפון כשר - יימצא להם פתרון פרטני בפנייה למוקד האוהדים.



אנו מודעים לכך כי כרגע ישנה בעיית התחברות למנוי החכם דרך האפליקציה - אנו בשלבים האחרונים של ההטמעה ובימים הקרובים הבעיה תיפתר. אם אתם לא מצליחים להתחבר, נסו לשנות את הסיסמה לאתר לסיסמה שאינה רצף מספרים בלבד ואינה זהה למספר הלקוח. כאמור, אם עדיין ישנה בעיה, הדבר ייפתר בימים הקרובים. כמו כן, אנו עובדים על הסדרת נושא שמירת נתוני ההתחברות (כאשר מתחברים ועוברים לטאב אחר, יש ניתוק מהמערכת). אם ישנם אוהדים שעמודת ״מנוי חכם״ אינה מופיעה ביישומון שלהם, יש לעדכן גרסה.

לקראת משחק הבכורה ביום שני, אנו נשלח באופן יזום כרטיסים לכולם לתיבת האימייל. האופציה להתממשק לגוגל פיי ואפל פיי לא פעילה אך מופיעה במערכת. לחיצה עליהם תוביל אתכם לשגיאה.

לסיכום: מנויים ותיקים ללא שינוי יוכלו להמשיך כרגיל עם מנוי הפלסטיק, מנויים חדשים או ותיקים עם שינוי מתחברים ליישומון. בנוסף, האופציה להפיק כרטיס באופן עצמאי מהמערכת (הדפסה ביתית) קיימת ללא שינוי.
חשוב להזכיר כי רק אופציה אחת תאפשר את הכניסה למשחק.
למשחק ביום שני יישלחו כרטיסים במייל לכולם.
לפניות אנא שלחו לנו הודעה למוקד: https://bit.ly/HapoelTalk

יאללה הפועל!
צפו: מהנחיתה עד לפרקט - השבוע הראשון של הפועל

צפו: מהנחיתה עד לפרקט - השבוע הראשון של הפועל

22/08/2025  | 17:30
דמיטרו סקפינצב חתם בהפועל!

דמיטרו סקפינצב חתם בהפועל!

07/08/2025  | 11:30
ג׳וזאיה ג׳ורדן ג׳יימס חתם בהפועל!

ג׳וזאיה ג׳ורדן ג׳יימס חתם בהפועל!

31/07/2025  | 14:00